top of page

Contact - locatie en route

Wegens Coronavirus, zie kopje hierboven

contact

Bezoekadres praktijken:

Psychologenpraktijken Bos en Lommer,

C. Schuytstraat en Aan de Slotermeerlaan

Van Kinsbergenstraat 8
1057 PP Amsterdam
020-683 12 33

 

Tram 7, halte van kinsbergenstraat.

Tram 17, halte Witte de Withstraat.

Tram 12/13 of 14, halte Willem de Zwijgerlaan

Wegens de omstandigheden rondom het coronavirus kunt u ons het beste benaderen via het mailadres: secretariaat@psychologeninamsterdamwest.nl

Algemeen telefoonnummer:

U kunt ons bereiken of u aanmelden via het algemene telefoonnummer: 020-683 12 33

 

Let wel, het bovenstaande telefoonnummer is alleen bestemd voor algemene informatie, zolang u nog niet aan een van de psychologen bent toegewezen. 

 

Wanneer het laatste wel het geval is dan lopen de contacten met uw psycholoog rechtstreeks per telefoon of per e-mail, bijvoorbeeld wanneer er een afspraak moet worden verzet.

 

Antwoordapparaat:

Mocht u ons niet persoonlijk aan de lijn krijgen spreek dan s.v.p. duidelijk uw naam en telefoonnummer in plus de reden dat u naar ons belt. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Openingstijden / beschikbaarheid:

Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Een aantal collega's werkt ook in de avonduren.

Voor alle duidelijkheid, het bovenstaande telefoonnummer is alleen bestemd voor algemene informatie, zolang u nog niet aan een van de psychologen bent toegewezen. Wanneer het laatste wel het geval is dan lopen de contacten per telefoon of per e-mail- bijvoorbeeld wanneer er een afspraak moet worden verzet - rechtstreeks via uw therapeut.

Met een aantal huisartsen werkt onze praktijk nauw samen. Andere huisartsen verwijzen af en toe, en ook zijn er mensen die door bijvoorbeeld een collega-psycholoog worden aangeraden zich bij ons aan te melden. Degenen die via onze 'vaste verwijzers' bij ons komen krijgen in het algemeen voorrang. Dit betekent dat degenen die niet van onze vaste verwijzers komen in tijden van grote drukte met een lange wachttijd rekening moeten houden of worden doorverwezen.

 

 

bottom of page