top of page

Vacatures
 

Vacature GZ-psycholoog, 24 uur:

Psychologenpraktijken Bos&Lommer is, per direct, op zoek naar een GZ-psycholoog die ons team komt versterken, voor 24 uur per de week.
Wij zijn met name op zoek naar een GZ psycholoog die net de opleiding heeft afgerond en klaar is voor de volgende stap in het op doen van werkervaring.

Wij zijn een vrijgevestigde psychologenpraktijk en ruim 30 jaar gevestigd en bieden een zeer compleet aanbod psychotherapie en psychologische hulp in Amsterdam West.

We behandelen hier volwassenen, jeugd en kinderen met onder meer angstklachten, de- pressieve klachten, burn-outklachten, klachten na een trauma, identiteitsproblemen, per- soonlijkheidsproblematiek en relatieproblemen.
Doordat we meerdere zelfstandige psychotherapeuten en psychologen in huis hebben, heb- ben we een zeer divers therapie-aanbod. Zo bieden we zowel langdurige psychotherapeuti- sche zorg als kortdurende klachtgerichte hulp. We werken hierbij zoveel mogelijk volgens de geldende richtlijnen. Het therapie-aanbod bestaat uit onder meer: psychodynamische psy- chotherapie, cliëntgerichte psychotherapie, emotie- gerichte therapie (EFT), hypnothera- pie, EMDR, cognitieve gedragstherapie (CGT), e-Health, mindfulness, relatietherapie en ge- zinstherapie.

Vereisten:

- Een afgeronde academische opleiding psychologie.
- Een afgeronde GZ-opleiding.
- BIG geregistreerd.
- Nederlands sprekend, bij voorkeur ook enige kennis van de Engelse taal. - Goede mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden.

- Sociaal vaardig en cliëntgericht.
- Stressbestendig en gestructureerd.
- Gevoel voor verantwoordelijkheid hebben en prioriteiten kunnen stellen.

Wij bieden:

- starten per januari 2022.
- 24 uurs tot 32 uurs contract van 6 maanden, waarvan 2 maanden proeftijd.
- Werktijden van 9.00-17.00 of ’s avonds.
- Startsalaris € 3200-3500 euro bruto per maand, op basis van full time a 36 uur. Wij kijken hierin ook naar jouw, al opgedane, werkervaring en ontwikkeling.
- Werken in een vrijgevestigde psychologenpraktijk, locatie Amsterdam west en zuid.
- Een gevarieerd team met psychologen, psychotherapeuten i.o., GZ-psychologen en ervaren psychotherapeuten.
- Eén op één samenwerken met het praktijkhouder, medebehandelaars en het secretariaat. - Ongedwongen en sociale werkomgeving.
- Flexibel rooster in overleg.

Contact:

Bij interesse graag een mail met je CV en motivatie naar:

secretariaat@psychologeninamsterdamwest.nl

bottom of page