top of page

Psychologenpraktijk aan de Slotermeerlaan

 

 

 

 

Robert Kloek

gezondheidszorgpsycholoog,

psychotherapeut, supervisor,

leertherapeut en praktijkhouder,

specialisatie emotiegerichte therapie

 

werktalen: Nederlands, Engels
email: robert.kloek@psychologeninamsterdamwest.nl

 

 

Robert
Foto Robert 2024.jpg

Werkzaamheden

Ik behandel adolescenten, volwassenen en ouderen met uiteenlopende problematiek. Overwegend langer durende therapie bij uiteenlopende klachten zoals angst, identiteitsproblemen, somberheid, moeilijk kunnen voelen, problemen met het leggen van contact. Ook persoonlijkheidsproblematiek, borderline en existentiële problematiek behoren tot het spectrum dat ik behandel.

Daarnaast heb ik affiniteit met het begeleiden en coachen van mensen met levensfaseproblematiek, en zij die werkzaam zijn in de kunsten en sport.

Als supervisor en leertherapeut Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie en Emotiegerichte Therapie (EFT) hanteer ik voornamelijk een persoonsgerichte en ervaringsgerichte stijl van werken, met de focus op het ervaren in het hier en nu.

Ik behandel voornamelijk individueel maar heb tevens ervaring met groepstherapie zoals mindfulness based cognitive therapy en kortdurende psychodynamische groepspsychotherapie. De laatste periode heb ik mijn werk uitgebreid met Runningtherapie, en Ademhalingstraining.
 

Naast mijn werkzaamheden als psychotherapeut vorm ik samen met Walter Brania en Bram Pieters de directie van de praktijk.

Achtergrond en werkervaring

Na een loopbaan als musicus/docent ben ik na het behalen van mijn master klinische psychologie aan de UvA als basispsycholoog gestart bij de Psychologenpraktijk Bos en Lommer. Tevens werkte ik bij het Mentrum op de afdeling Centrum voor Psychotherapie in de functie van co-therapeut binnen het fulltime programma voor de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen. Met name borderline problematiek.
 

Zie voor meer informatie mijn LinkedIn pagina: http://nl.linkedin.com/in/robertkloek

 

Terug

Jochem

Jochem Kloek

GZ-psycholoog

werktalen: Nederlands

email: Jochem.kloek@psychologeninamsterdamwest.nl

Werkzaamheden:

Als GZ-psycholoog houd ik me bezig met behandeling die aansluit op de behoefte van de cliënt. Ik werk graag doelgericht, transparant, cliëntgericht en experiëntieel. Ik zoek de samenwerking met cliënt op in het nastreven van de persoonlijke behandeldoelen en gebruik daarvoor technieken uit bewezen effectieve behandelmethodes zoals CGT, schematherapie, EFT, EMDR, ACT en MBCT. Ik hecht waarde aan een veilig werkklimaat in de sessies, waarbinnen er ruimte ontstaat voor verandering en er geoefend kan worden met het doorbreken van patronen, zodat dit door de cliënt breder en naar eigen inzicht kan worden ingezet, om de kwaliteit van leven te bevorderen. Daarnaast houd ik me graag bezig met psychodiagnostisch onderzoek, veelal om eventuele knelpunten in de behandeling te voorkomen of om behandeling beter te laten aansluiten.

 

Achtergrond en werkervaring:

Na mijn master Gezondheidszorgpsychologie aan de UvA in 2017 heb ik een tijd als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk gewerkt, waar ik ervaringen opdeed over de diversiteit van psychische klachten en passende behandeling. Hierna heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd, waarbinnen ik mijn kennis heb kunnen verdiepen en verbreden op het gebied van onderzoek en behandeling. Tevens heb ik binnen verschillende behandelmethoden cursussen gevolgd, om mij meer te bekwamen in o.a. CGT, EMDR, Schematherapie en EFT.

  

Terug

Caitlin
foto caitlin zw.png

Caitlin O'Toole

psycholoog

werktalen: Nederlands, Engels

email: caitlin.otoole@psychologeninamsterdamwest.nl

Werkzaamheden:

In juni 2020 ben ik begonnen als basispsycholoog bij deze praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit  het geven van BGGZ behandelingen aan volwassenen en het afnemen van intakes voor de BGGZ en SGGZ. Tevens zal ik mij verder gaan ontwikkelen in de cognitieve gedragstherapie. 

In 2020 heb ik mijn master klinische psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Achtergrond en werkervaring:

Ik heb stage gelopen op een dagkliniek van een ziekenhuis. Hier werd groepstherapie gegeven aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek. Ik heb hier ervaring opgedaan met schematherapie en hier is ook mijn interesse voor deze doelgroep en therapievorm gegroeid. Tijdens mijn studie psychologie ben ik als vrijwilliger werkzaam geweest in de crisislijn van 113 zelfmoordpreventie. In 2018 ben ik begonnen te werken als begeleider bij Ons Tweede Thuis, een woon en werkinstelling voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijk beperking. Hier werk ik nog steeds met heel veel plezier. 

Terug

Laura Wester

psycholoog

werktalen: Nederlands

email: laura.wester@psychologeninamsterdamwest.nl

Laura
thumbnail_image00041.jpg

Werkzaamheden:

Mijn werkzaamheden bestaan uit het geven van BGGZ behandelingen aan volwassenen en het afnemen van intakes voor de BGGZ en SGGZ. Ik heb de Cognitieve Gedragstherapie opleiding afgerond en ben me verder aan het ontwikkelen als Mindfulness Based Cognitive Therapist. 

Tevens geef ik in samenwerking met collega's Running Therapy en een Breathwork groep. Ik merk dat deze therapieën, naast de praattherapie, mij heel veel energie geven. Ik houd me veel bezig met integratieve therapieën als aansluiting op praattherapie, omdat ik geloof in de kracht van de combinatie van de geest, het lichaam en de ziel. 

 

Achtergrond en werkervaring:

Ik ben afgestudeerd Toegepast Psycholoog en veel ervaring opgedaan in jeugdzorg en de volwassenenzorg. Daarna besloot ik door te studeren en begon ik op de VU met de studie Psychologie. Ik stage gelopen bij Psychologie Praktijk Amsterdam en mijn Master Klinische Psychologie afgerond. Naast het werk op de praktijk heb ik mijn eigen coachbedrijf De Mindful Coach, waarbij ik jong volwassenen begeleid met lichte problematiek zoals meer energie krijgen, keuzes maken en lekkerder in je vel zitten. 

Terug

Babs Groot

psycholoog

werktalen: Nederlands

email: babs.groot@psychologeninamsterdamwest.nl

Babs
IMG_2475.jpg

Werkzaamheden:

 

Achtergrond en werkervaring:

Terug

Coco Oomen.heic

Coco Oomen

secretaresse

 

Coco

Werkzaamheden;

Als secretaresse binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken, waaronder het beantwoorden van telefoontjes en e-mails om vragen te beantwoorden en nieuwe cliënten in te plannen. Daarnaast speel ik een rol in het beheren van de wachtlijst om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Achtergrond en werkervaring:

Vanaf september 2024 zal ik beginnen aan de pre-master Orthopedagogiek, wat mijn interesse in de praktijk nog verder aanwakkert. Ik zie mijn rol hier als een kans om alvast een kijkje te nemen binnen de praktijk en om te zien hoe alles in zijn werk gaat. Mijn ervaring als secretaresse, gecombineerd met mijn toekomstige studie, stelt me in staat om een brug te slaan tussen administratieve taken en de zorgverlening. Naast mijn professionele ambities ben ik ook een gepassioneerd sporter, wat mij helpt om zowel fysiek als mentaal in balans te blijven. 

 

Terug

Jelmer Haverkate

secretaretarieel medewerker

 

Foto Jelmer.jpg
Jelmer

"Werkzaamheden:

Als medewerker van het secretariaat verwerk ik aanmeldingen en draag ik zorg voor het wachtlijstbeheer. Verder coördineer ik het facturatieproces van de freelance medewerkers. Ook beantwoord ik allerlei administratieve vragen per mail en telefoon.

 

Achtergrond en werkervaring:

Naast mijn werk bij de praktijk volg ik de opleiding Economics and Business Economics aan de VU, wat mooi aansluit bij de financieel-administratieve taken van mijn functie. Daarnaast heb ik door mijn jarenlange ervaring in de hospitality branche veel affiniteit met mensen zich welkom laten voelen."

Terug

Eva
bottom of page